Ga met je team voor goud!

Iedereen heeft talenten, het is de kunst erachter te komen welke deze zijn.

Commercieel Nederland heeft een eigen methode ontwikkeld om het commerciële succes van bedrijven te vergroten. Wij zijn van mening: gelukkige medewerkers presteren beter. Hiervoor moet alles in balans zijn, van je hoofd tot je lijf. Dit idee hebben wij omvat met de vijf olympische ringen als basis.

Elke ring staat voor een specifiek aspect. Voor iedere ring hebben wij diverse diensten en de juiste experts in huis, om te gaan voor resultaat!

Bekijk de video over Talent voor Goud:

Download ons Stappenplan

Leer hoe jouw team de stap naar goud kan gaan zetten, door te zorgen dat alle ringen in balans zijn om optimaal te kunnen presteren! Download nu gratis ons stappenplan!

De ringen

Centraal in onze talent voor goud methode staan de olympische ringen. Maar waar staan de olympische ringen voor?

De vijf ringen staan symbool voor de vijf werelddelen. (Afrika, Noord/Zuid-Amerika / Azië / Australië en Europa. Daarnaast staan de kleuren voor symbool voor passie, vertrouwen, overwinning, ethiek en sportiviteit. Een ander leuk feitje, toen de vlag in 1912 ontworpen werd bevatte elke vlag van de deelnemende landen tenminste één van de kleuren, inclusief wit.

Mind

Kom erachter hoe jij jouw sales mindset kunt versterken!

Mensen willen graag gelukkig zijn in hun werk. Maar wat zijn gelukkig werknemers? Dat zijn werknemers die tevreden, betrokken en bevlogen zijn. Dat zijn ze onder meer omdat ze een goede balans hebben tussen privé en zakelijk, tussen persoonlijke relaties, gezondheid, financiën en zingeving en werk. Geluk ontstaat juist als de verschillende onderdelen in iemand leven in harmonie met elkaar zijn.

Waarom is je MIND belangrijk?

 • Het is de basis van je eigen geluk
 • Een goede mindset brengt je verder
 • Het vergroot je weerbaarheid

Talent

Leer wat jouw talenten zijn en ze juist in te zetten!

Iedereen heeft talenten, het is de kunst erachter te komen welke deze zijn en ze te versterken. Bij Commercieel Nederland geloven we in “maak van een 8 een 10, in de plaats van maak van een 5 een 6”. Met deze gedachte werken wij samen met een team van professionals, welke wij met trots onze talent partners mogen noemen. Wij bieden dan ook een scala aan mogelijkheden op het gebied van development en consultancy.

Waarom is je TALENT belangrijk?

 • Talent is iets natuurlijks, niet iets wat je kunt leren
 • Talent is vaak de basis van succes
 • Het zegt iets voor jouw zelf, je persoonlijkheid

Heart

Kom erachter wat jouw passie is en deze in te zetten!

Heart gaat over plezier, passie en bevlogenheid. Deze onderdelen zijn de sleutel tot succes voor een goede samenwerking en een hecht team.

Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Iedere medewerker heeft zijn eigen rol, maar is medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Een zwakke schakel heeft invloed op het hele team. Passie is de energie die als brandstof fungeert voor de uit te voeren werkzaamheden.

Waarom is je HEART belangrijk?

 • Passie is de sleutel tot succes!
 • Bevlogenheid zorgt voor extra energie en motivatie
 • Je hart is het kloppende centrum

Brain

Verrijk jouw brein met de juiste kennis!

“Het heeft geen zin om slimme mensen aan te nemen en hen te vertellen wat ze moeten doen. Wij nemen slimme mensen aan om ons te vertellen wat we moeten doen.” Deze bekende quote gaat over dat het belangrijk is dat je profiteert van de kennis van je team, en niet alleen maar de slimste moet willen zijn.

Waarom is je BRAIN belangrijk?

 • Kennis is macht!
 • Je brein stuurt je hele lichaam aan
 • Mensen worden blij van dingen leren, dit zit in ons DNA

Body

Leer hoe jij vitaal blijft om te gaan voor succes!

50% van de volwassenen kampt met overgewicht. Overgewicht zorgt voor 10% productiviteitsverlies? Mensen die regelmatig sporten verzuimen gemiddeld 5 tot 12 dagen minder per jaar. Zo zijn er meerdere redenen om van vitaliteit een speerpunt te maken binnen een organisatie.

Waarom is je BODY belangrijk?

 • Vitale medewerkers zijn in staat het verschil te maken
 • Zonder energie, geen output
 • Een fit lijf is de motor voor de rest van je lichaam

Onze diensten

Geef elke specifieke ring een boost met één of meerdere van onze diensten. Een pakket op maat samenstellen is ook zeker mogelijk, en juist aan te raden!

Mind

Voorbeelden van mogelijke diensten:

Talent

Voorbeelden van mogelijke diensten:

Heart

Voorbeelden van mogelijke diensten:

Brain

Voorbeelden van mogelijke diensten:

Body

Voorbeelden van mogelijke diensten:

Opdrachtgever

Ben je op zoek naar verdieping in je huidige commerciële functie? Heb je behoefte aan een sparringpartner op het gebied van Sales & Marketing, voor jezelf of voor je medewerkers?

Haal dan meer rendement uit je medewerkers, het managementteam of jezelf aan de hand van onze trainingen! Wij hebben ruime ervaring met persoonlijke coaching, workshops, teamcoaching en trainingen.

Meer informatie over Talent voor Goud?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier!

Wij versterken het commerciële succes van