Beter presteren dankzij je ademhaling

Dat ademhalen belangrijk is wist je natuurlijk al. Maar ook in relatie tot je dagelijks functioneren is een juiste ademhaling essentieel!

In deze workshop leer je gedurende meerdere sessies alles over hoe een goede ademhaling kan bijdragen aan het verminderen van je stresslevel zodat je altijd goed kunt functioneren en presteren. Kortom een goede ademhaling vergroot je (commerciële) succes.

De juiste ademhaling vergroot het vermogen om vanuit rust de juiste keuzes te kunnen maken en de juiste prioriteiten te stellen. Zo helpen we je aan de langste adem!

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact met ons op via
085-0163626 of mail ons

Volg ons via Social Media:

Kenmerken van de training

Wanneer we ons in stressvolle situaties bevinden ademen we veelal oppervlakkig. Hierdoor is het lastiger om volledig tot rust te komen.

In deze workshop leer je je bewust te worden van je ademhaling, deze te beïnvloeden om vervolgens het effect van een volledigere ademhaling te ervaren. Daar gaan we mee oefenen, zowel tijdens de workshops als tussendoor in de praktijk.

In de workshops zullen we de adem ook oefenen middels beweging. Houd dus rekening met gemakkelijk zittende kleding.

Voor wie is deze training?

Raak je snel het overzicht kwijt? Heb je het gevoel constant 'aan' te staan? Of ben je snel gestrest? Dan is deze workshop iets voor jou! Deze sessie is geschikt voor iedereen die het positieve effect van een bewuste ademhaling wil ervaren.

Uiteraard is deze workshop ook geschikt voor een heel team! Zo kun je elkaar stimuleren om af en toe even diep in en uit te ademen of een adempauze te nemen.

Interesse? Meld je aan!

Maak geheel vrijblijvend je interesse voor deze sessie kenbaar via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op om de training te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.