Commerciële training?

Wil je meer rendement halen uit je medewerkers, het managementteam of jezelf? Vanuit onze ervaring en passie voor development bieden wij doeltreffende (ontwikkel)trajecten aan, zoals coaching, workshops, teamanalyses en trainingen.

Naast ons vaste trainingen, workshops en programma’s bieden onze specialisten ook de mogelijkheid aan om een passend development traject samen te stellen. Dankzij ons team van specialisten met verschillende expertises realiseren wij kwalitatieve oplossingen voor commercieel succes.

Onze specialisten:

Presentatie coach

Cyrille van Hoof

Trainer/coach

Sandor Willems

Stress/Burn-out coach

Leonie

Leonie Rutten

Sport/Fitness trainer

Thijs Blikmans

Tekstschrijver

Loes Grooters

Schrijftrainer
Marjana van Belkum
Schrijver Duits
Alexandra Koch

Yoga instructrice

Isabel Ruiter
Mindfulness
Hanneke Koenjer

Sales trainer/coach

Niels Stuijfzand

Sales trainer/coach

Steven Duinhouwer

Development diensten

Ben jij ook zo gek op je personeel? Gun jij je personeel ook nieuwe inzichten om te kunnen excelleren?

Bij ons ben je aan het juiste adres op weg naar succes! Lees snel verder om te zien welke trainingen, cursussen of workshops we aanbieden om het maximale uit je personeel te halen.

Training & Coaching

Door het laten trainen en coachen van jezelf of je team/personeel bereik je meer commercieel succes. Aan de hand van onze ontwikkeltrajecten creëer je inzichten en verdieping om beter te presteren en de omzet en kwaliteit te verhogen.

Daarnaast laat je nog eens extra zien dat personeel jouw belangrijkste kapitaal is, wat zeker de investering waard is!

Testen & Analyses

Hoe haal je meer rendement uit samenwerkingen tussen collega’s en teams en hoe zorg je ervoor dat projecten goed verlopen? Wij brengen de talenten, behoeftes en wensen in kaart. Hiervoor gebruiken we uiteenlopende methodes, om te kijken of jouw team in balans is.

Of denk aan het inzetten van een persoonlijkheidsanalyse bij aanname van een nieuwe medewerker. Past diegene qua persoonlijkheidsstijl in het huidige team en waar liggen de kwaliteiten en ontwikkelpunten van de kandidaat?

Programma’s

Wil jij je personeel of jezelf op alle vlakken naar een hoger niveau tillen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons Talent voor Goud programma zorgt ervoor dat je volledig getest, getraind en gecoacht wordt. Dit doen wij op basis van de 5 olympische ringen waar een bewezen invulling aan is gegeven.

Onze vijf olympische ringen omvatten je: mind, brain, talent, body, heart.

Dit programma is alles wat jen nodig hebt om de volgende stap naar meer succes te zetten!

Talent voor Goud

Iedereen heeft talenten, het is alleen de kunst erachter te komen in welke wij excelleren.

Commercieel Nederland heeft een eigen methode ontwikkeld om het commerciële succes van bedrijven te vergroten. Wij zijn van mening: gelukkige medewerkers presteren beter. Hiervoor moet alles in balans zijn, van je hoofd tot je lijf. Dit idee hebben wij omvat in de vijf olympische ringen.

Elke ring staat voor een specifieke kracht. Voor iedere ring hebben wij diverse diensten en de juiste experts in huis, om jouw talenten optimaal te benutten!

Op zoek naar (nieuw) commercieel talent?

Wij ondersteunen je graag met één van onze recruitment diensten.

Meer weten over Development?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij jouw commerciële kwaliteiten kunnen vergroten en versterken!