Leer beter presteren onder druk

Boksen is een uitstekende metafoor voor communiceren onder druk. De werkvorm laat zien hoe snel onze instincten het overnemen zodra we onder druk komen te staan. Door boksen ervaar je aan den lijve hoe je van instinctief reageren overgaat tot bewust acteren.

Tijdens deze workshop zetten we boksen als middel in om tot inzicht te komen. Door diverse oefeningen ten aanzien van de bovenstaande thema’s, krijgen deelnemers op een laagdrempelige manier inzicht in hun gedachten- en gedragspatronen.

Deze workshop is voor iedereen geschikt. Je hoeft zeker geen ervaren sporter te zijn!

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact met ons op via
085-0163626 of mail ons

Volg ons via Social Media:

Doelstelling

Welke voordelen heeft bokscoaching?

  • Bewustwording van eigen gedragspatronen;
  • Leren omgaan met verschillende situaties en vergroten van weerbaarheid;
  • Stress reducerend;
  • Je leert om grenzen aan te voelen, aan te geven en te verleggen;
  • Je leert contact te maken met jezelf, minder vanuit je hoofd en meer vanuit je hart en buik.
  • Opbouw van zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen;
  • Je leert ruimte te geven en ruimte te nemen.

Optioneel:

Deze workshop is ook uit te breiden naar een workshop van 4 uur in combinatie met werkstress/werkbelasting. De focus ligt hierbij op wat stress is, hoe het stressmechanisme werkt en hoe je stresssignalen herkent. Hierna gaan we aan de slag met de bokscoaching.

Wat levert bokscoaching op?

Het herkennen en bewust zijn van (ont)spanning leer je alleen door het te ondervinden. Daar zit de toegevoegde waarde van bokscoaching. Je gaat in deze workshop ervaren wat stevig staan, juiste ademhaling en focus kunnen betekenen tijdens het boksen, maar ook tijdens je dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer. Je wordt op een directe manier geconfronteerd met de manier waarop jij omgaat met druk, stress en veeleisende nieuwe situaties. Wat er gebeurt in je lichaam en hoofd, zal je ook herkennen in je dagelijkse leven. Een actieve workshop met direct toepasbare inzichten.

Interesse? Meld je aan!

Maak geheel vrijblijvend je interesse voor deze sessie kenbaar via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op om de training te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.