Deze training levert meer klanten op!

Commercieel Nederland heeft een compacte commerciële training ontwikkeld, om je op een zeer effectieve manier te leren hoe je makkelijker en succesvoller opdrachten verwerft.

Leer nu in één middag hoe je makkelijker en efficiënter opdrachten kan genereren.

Na deze training zal je zien dat een andere manier van acquisitie ook leuk kan zijn en dit je meer commercieel succes brengt. Verder leer je hoe je minder afhankelijk wordt om opdrachten te krijgen.

Alles in 1 middag? Yes you can!

Met onze methodiek leer jij hoe je op een optimale wijze kan profileren in een gesprek (zowel aan tafel als digitaal) of op een netwerkbijeenkomst. Je expertise wordt eenvoudiger “gekocht”. Je hoeft jezelf niet steeds maar weer te “verkopen”. Daarnaast leer je hoe je optimaal gebruik kan maken van social media bij de acquisitie van opdrachten. Je zult zien dat een andere manier van acquisitie leuk is en dat dit je ook commercieel succes brengt.

Leer van elkaar!

Deze training wordt fysiek gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 personen. De training is compact, praktisch en direct toepasbaar binnen je eigen discipline en branche. Je leert geen kunstje, maar er wordt een commerciële strategie uitgedacht die afgestemd is op jouw situatie. De commerciële vaardigheden worden ook sterk verbeterd. Dit zodat je een lead ook daadwerkelijk kan omzetten in een opdracht. Alles gaat interactief en is de volgende dag in te zetten. Kortom maatwerk in 3-uur dus!

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact met ons op via
085-0163626 of mail ons

Volg ons via Social Media:

Opbouw

Acquireren = solliciteren!

Een acquisitiegesprek bij een potentiële klant is een soort sollicitatiegesprek. In deze training leer je ook hoe je in een gesprek optimaal gebruik maakt van (non) verbale communicatie. Dit kan doormiddel van het sterker benoemen van je USP’s. Klanten ontdekken je échte toegevoegde waarde en zullen tot de koop overgaan.

Wat komt aan bod tijdens deze trainingssessie:

  • Introductie / Elevator pitch maken;
  • Verkoopstrategie (op maat) waar je direct mee aan de slag kan;
  • Social Media profiel analyse / bijwerken;
  • Interactieve rollenspellen;
  • Leer hoe je je eigen netwerk opbouwt;
  • Krijg de tools om je product/dienst te laten kopen;
  • Creëer meer continuïteit vanuit sales.

Voor wie is deze training?

Deze training is dè tool voor Sales mensen, die de volgende ervaringen delen:

Mijn vakkennis staat buiten kijf, maar hoe verkoop ik beter in gesprek bij de klant?

Ik moet zelf op zoek naar klanten / opdrachten.

Hoe maak ik de juiste klik? Ik ben regelmatig aanwezig bij (netwerk / online) bijeenkomsten, maar hoe maak ik de juiste klik?

Interesse?

Ook gelijk meer succes ervaren met acquireren? Meld je nu aan!

Deze training kan ook individueel worden gevolgd, vraag naar de mogelijkheden.