Verkopen vol focus en motivatie!

Iedereen wil kunnen verkopen vol focus en motivatie. Afspraken buiten de deur inplannen, de weg op en klanten bezoeken. Maar hoe ging dat ook alweer?

In deze workshop boosten wij je naar nog meer commercieel succes in Sales!

  • Hoe kan ik nog meer verkopen vol focus en motivatie?
  • Hoe bereik ik nog sneller en effectiever mijn doelen?

Kortom wordt een (nog) grotere winnaar in Sales tijdens een (inter) actieve workshop. Pak samen met ons de (boks)handschoen op en doe mee!

Over deze training

Wij organiseren voor winnaars in sales een leuke, inspirerende en motiverende sessie om een nog grotere een winnaar in sales te worden!

In de unieke setting van een oude fabriekshal, De Sterkerij in Almelo nemen twee ondernemers en professionals in hun eigen vakgebied, met een totaal andere achtergrond je mee in een inspirerende en motiverende sessie, voor winnaars!

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact met ons op via
085-0163626 of mail ons

Volg ons via Social Media:

Een motiverende workshop!

Wij organiseren voor winnaars in sales een leuke, inspirerende en motiverende sessie om een nog grotere een winnaar in sales te worden!

In de unieke setting van een oude fabriekshal, De Sterkerij in Almelo nemen twee ondernemers en professionals in hun eigen vakgebied, met een totaal andere achtergrond je mee in een inspirerende en motiverende sessie, voor winnaars!

Het programma in het kort: (Duur +- 3 uur)

  • Ontvangst in de Sterkerij in Almelo
  • Motivatiesessie van Triatleet en ondernemer Thijs Blikmans
  • ‘Sales Booster’ van Sales Professional en Ondernemer Steven Duinhouwer
  • (Inter)actieve en fysieke afsluiter naar keuze (HiTT bokstraining of teambuilding)
  • Tijd voor een afsluitend drankje en een hapje

Het programma wordt aangepast op jouw situatie, team en bedrijf. Dit om te zorgen voor een succesvolle dag waar iedereen wat van opsteekt!

Het team

Onze professionals staan vol energie voor je klaar! Aan ervaring, motivatie en winnaarsmentaliteit bij ons team geen gebrek! Laat je motiveren om weer volledig gefocust aan de slag te gaan!

Thijs Blikmans
Eigenaar De Sporthal / Triatleet / Motivator

Thijs is niet in een paar regels te vangen en wij gaan dat niet eens proberen. Thijs stroomt over van de energie, ideeën en enthousiasme op het gebied van sport, vitaliteit en mindset.  Wat verwacht je anders van een eigenaar van twee succesvolle sportscholen, triatleet en familieman? Hij weet zijn ervaringen perfect en motiverend te onderbouwen en over te brengen op het publiek waardoor jij volledig gemotiveerd naar huis gaat.

Steven Duinhouwer
Eigenaar Commercieel Nederland / Sales Expert & Trainer

Steven wordt vaak gekscherend mister Sales genoemd, maar dat is niet voor niks. Sales stroomt door de aderen van Steven. Als ondernemer van zijn eigen arbeidsbemiddeling en trainingsbureau weet hij hoe belangrijk sales is. Hij brengt zijn kennis en ervaring graag over op anderen via praktische trainingen. Steven verricht daarnaast graag Interim-sales klussen waardoor hij bij veel bedrijven een kijkje in de (verkoop)keuken krijgt.

Motivatie booster

Thijs had zichzelf een langgekoesterde droom ten doel gesteld, de Challenge Roth Triatlon lopen. Maar hoe combineer je dat met een druk leven als ondernemer en dan ook nog tijd over houden voor je gezin?

In een motiverende sessie brengt Thijs je nieuwe inzichten op het gebied van focus, planning en doelstellingen bij. Zo leert iedereen nog beter het maximale uit zichzelf te halen om nog beter te presteren!

Sales booster

Verkopen kun je zien als het beklimmen van een berg, de verkoopberg. Hoe ga jij nog beter voorbereid beginnen aan je beklimming om uiteindelijk een nog hogere top (deal) te behalen? Onderweg leer je nog beter te kunnen anticiperen op de verschillende uitdagingen, zoals klant bezwaren en tegenslagen.

Steven maakt vanuit het verhaal van Thijs een praktische en visuele vertaalslag naar het verkoopproces in een interactieve kennissessie. Uit welke stappen bestaat het optimale sales proces? Welke doelen moet je stellen per stap. Waar moet je op letten / wat zijn de valkuilen? Een sessie vol eye-openers om volledig gemotiveerd een boost aan je sales kwaliteiten te geven!

Fysieke booster

Nadat je hoofd helemaal vol inspiratie en motivatie zit, sluiten wij de dag fysiek af met een actieve explosieve activiteit.

Laat je helemaal gaan tijdens een korte intensieve HiTT boksclinic of mini bootcamp. Is dat je iets te actief? Ga dan samen de strijd aan tijdens een leuke teambuilding activiteit.

Deze activiteit stemmen wij helemaal af naar wens.

Investering

De kosten van deze training worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Ons programma wordt namelijk ook exact op de wensen van de opdrachtgever afgestemd!

Benieuwd naar de kosten, stuur ons dan snel en mail (info@commercieelnederland.nl) of maak een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden.

Interesse? Meld je aan!

Zeg het maar: Wanneer laat jij je versterken door de Winnaars in Sales? Reserveer een plek via onderstaand formulier.

Deze sessie is het beste geschikt voor teams tussen de 6 en 12 personen. Wil jij je met een klein team of individueel aanmelden? Ook dat is mogelijk! Wij verzamelen de aanmeldingen en bij voldoende deelnemers vormen een gemengde groep.