Neem contact op

Heb je vragen over hoe wij jouw commerciële succes vergroten? Vul ons contact formulier in of mail naar info@commercieelnederland.nl

Commercieel Nederland, dé landelijke specialist in werving en selectie voor commerciële functies (Sales, Marketing, Inkoop en Consultancy) 

Volg ons via Social Media:

Over ons

Partner in Sales & marketing

Commercieel Nederland is al jarenlang dé partner in Sales & Marketing. Samen met jou versterken wij commercieel succes! Hoe doen wij dit? Ons ervaren team staat voor je klaar op het gebied van Recruitment, Development en Interim.

Ben jij als bedrijf opzoek naar commercieel talent of wil je medewerkers een gave training geven? Dan ben je bij Commercieel Nederland aan het juiste adres. De combinatie tussen trainen en plezier is bij uitstek de manier om talent te ontwikkelen!

Ons netwerk bevat talenten om elke commerciële vacature in te vullen met de juiste kandidaat. Wij helpen jou graag op weg met een op maat gemaakt recruitment traject.

Natuurlijk breiden wij ons netwerk constant uit, dus wil jij jouw talent optimaal benutten bij een nieuwe werkgever? Meld je dan nu aan bij ons netwerk!

Wij blijven altijd persoonlijk en leggen onder het genot van een kop koffie graag uit wat onze werkwijze is en hoe wij jou kunnen helpen bij het versterken van het bedrijf of je eigen talent.

Team

Een team vol expertise

Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring en een passie voor sales, marketing en commercie. Samen met deze experts versterken wij jouw commerciële succes.

Als onderdeel van de Talent Partners Nederland Groep kunnen wij krachten bundelen om daadwerkelijk te gaan voor meer commercieel succes!

Benieuwd wie onderdeel zijn van ons team en welke expertise heeft? Bekijk ons team.

partner-steven
partner-cyrille
partner-sandor
partner-leonie
partner-thijs
partner-loes
partner-marjana
partner-alexandra
partner-isabel
partner-hanneke
partner-niels
partner-benno