Sales interim opdracht?

Heeft je bedrijf een opdracht of een project met een tijdelijk karakter, waarvoor je een ervaren professional zoekt? Commercieel Nederland is dé specialist in Sales Interim.

Commercieel Nederland beschikt over een zeer ruim netwerk van commerciële Interim Professionals en Consultants. Deze kunnen per direct of op korte termijn voor je bedrijf aan de slag gaan. Zo ben je verzekerd van continuïteit met een maximale flexibiliteit voor je bedrijf.

Wat is interim?

Lees dit interessante artikel over de toekomst van Interim. Deze is gepubliceerd in het Twentevisie en geschreven door Steven Duinhouwer

Volg ons via Social Media:

Interim opdrachten

Interim Sales Professional

Heb jij een échte professional nodig die jouw Sales doet opleven? Of heb je extra capaciteit nodig? Wij adviseren je (discreet) voor de juiste persoon!

Interim HR Manager

Iemand nodig die jouw adviseert op gebied van personeelsbeleid of werving & selectie? Neem contact met ons op en wij creëren de perfecte tijdelijke oplossing

Interim Marketing Professional

Behoefte aan een professional die een nieuwe marketing campagne succesvol kan opstarten? Een nieuwe website maakt of content creëert? Wij adviseren je voor de juiste oplossing!

Open

Inschrijving

Op zoek naar een nieuwe sales interim uitdaging? Schrijf je in om op de hoogte te blijven van ons aanbod en geef (discreet) aan voor welke opdrachten jij open staat.

Interim diensten

Commercieel Nederland ondersteunt zowel bedrijven als interim professionals.

Interim
Search

Executive Search is een gespecialiseerde rekruteringsdienst waarin wij hooggekwalificeerde kandidaten zoeken en rekruteren.

Dit doen wij voor senior-level en executive banen in de publieke, private sector en non-profitorganisaties.

Interim
Consultancy

Wil jij graag advies op maat met betrekking tot je werving & selectie of heb je een interim opdracht waar je een kandidaat voor zoekt?

Wil je een second opinion van een medewerker of heb je een ander vraagstuk? Neem contact met ons op.

Sales

Interim

Als partner in Sales & Marketing ondersteunen wij naast professionals ook graag bedrijven.

Zo hebben wij al diverse interim opdrachten succesvol vervult.

Ik zoek een Interimmer

Heeft je bedrijf behoefte aan een (tijdelijke) commerciële boost? Wij helpen je bij het vinden van een interim sales professional.

Ik zoek een Interim opdracht

Laat Commercieel Nederland jou helpen bij het vinden van je volgende interim klus! Wij hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers.