Leer jezelf of je team nog beter kennen!

Krijg een duidelijk overzicht van jouw karakter. De DISC-analyse laat zien welk gedrag bij je past, het legt ook uit wat jouw eigenschappen zijn en geeft je tips hoe je jezelf verder kan ontwikkelen.

Wat is een DISC-PERSOONLIJKHEIDSTEST

Het DISC model is een model van het menselijke gedrag dat je helpt om jezelf en anderen te begrijpen. Hiervoor werkt het DISC model met vier gedragsstijlen, namelijk:

  • Dominant = taakgericht en extravert gedrag
  • Invloed = extravert en mensgericht gedrag
  • Stabiel = mensgericht en introvert gedrag
  • Consciëntieus = introvert en taakgericht gedrag

Wat krijg je van Commercieel Nederland:

  1. Een consult met gecertificeerde consultant
  2. Toegang tot de online omgeving voor het maken van de DISC analyse
  3. Resultaten in een overzichtelijk PDF rapport

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact op met Caren Dijkhuis via (0)546 - 203070 of mail naar caren@commercieelnederland.nl

Neem contact op

Volg ons via Social Media:

Overzicht van de test

De test duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Je krijgt 28 vragen voorgelegd, per vraag zie je een woordgroep. Hierbij geef je aan welk woord het minst en het meest bij je past. Na afloop van de test ontvang je een grafische weergave van je resultaten.

Wanneer je een uitgebreider resultaat met toelichting wilt ontvangen kun je ten slotte optioneel je gegevens achterlaten.

Commercieel Nederland maakt gebruik van de DISC test om naast het meten van kennis en kunde, de persoonlijkheid van de kandidaat goed in beeld te krijgen.

De uitslagen uit de test kunnen ook zeer goed gebruikt worden bij competentiemanagement en eveneens bij persoonlijke ontwikkelingsplannen van de toekomstige medewerker.

Wat doet de DISC- Persoonlijkheidstest?

De testresultaten geven een duidelijk overzicht van jouw karakter. De DISC-test laat zien welk gedrag bij je past, het legt ook uit wat jouw eigenschappen zijn en geeft je tips hoe je jezelf verder kan ontwikkelen. Verder geeft de DISC-test tips om je communicatie met anderen te versterken. Deze test is voor jouw en daarnaast voor ons een hulpmiddel om inzicht te geven bij welke functie jij het meest tot uw recht komt.

Neem contact op

Investering

De kosten van deze training worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Ons programma wordt namelijk ook exact op de wensen van de opdrachtgever afgestemd!

Benieuwd naar de kosten, stuur ons dan snel een mail (info@commercieelnederland.nl) of maak een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden.

Interesse? Meld je aan!

Maak geheel vrijblijvend je interesse kenbaar voor de DISC- test via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op om de invulling te bespreken, vragen te beantwoorden en om de test in te plannen zodat jij je commerciële skills vergroot!