Leer jezelf of je team nog beter kennen!

Krijg een duidelijk overzicht van jouw karakter. De DISC-analyse laat zien welk gedrag bij je past, het legt ook uit wat jouw eigenschappen zijn en geeft je tips hoe je jezelf verder kan ontwikkelen.

Wat is een DISC-PERSOONLIJKHEIDSTEST

Het DISC model is een model van het menselijke gedrag dat je helpt om jezelf en anderen te begrijpen. Hiervoor werkt het DISC model met vier gedragsstijlen, namelijk:

  • Dominant = taakgericht en extravert gedrag
  • Invloed = extravert en mensgericht gedrag
  • Stabiel = mensgericht en introvert gedrag
  • Consciëntieus = introvert en taakgericht gedrag

Wat biedt Commercieel Nederland?

  1. Consults met gecertificeerde consultants.
  2. Complete DISC trajecten, inclusief coaching & training.
  3. Online DISC analyse.

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact met ons op via
085-0163626 of mail ons

Volg ons via Social Media:

Overzicht van de test

De test van de DISC analyse duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Je krijgt 28 vragen voorgelegd, per vraag zie je een woordgroep. Hierbij geef je aan welk woord het minst en het meest bij je past. Na afloop van de test ontvang je een grafische weergave van je resultaten.

Wanneer je een uitgebreider resultaat met toelichting wilt ontvangen kun je ten slotte optioneel je gegevens achterlaten.

Commercieel Nederland maakt gebruik van de DISC test om naast het meten van kennis en kunde, de persoonlijkheid van de kandidaat goed in beeld te krijgen.

De uitslagen uit de test kunnen ook zeer goed gebruikt worden bij competentiemanagement en eveneens bij persoonlijke ontwikkelingsplannen van de toekomstige medewerker.

Wat doet de DISC- Persoonlijkheidstest?

De testresultaten geven een duidelijk overzicht van jouw karakter. De DISC-test laat zien welk gedrag bij je past, het legt ook uit wat jouw eigenschappen zijn en geeft je tips hoe je jezelf verder kan ontwikkelen. Verder geeft de DISC-test tips om je communicatie met anderen te versterken. Deze test is voor jouw en daarnaast voor ons een hulpmiddel om inzicht te geven bij welke functie jij het meest tot uw recht komt.

Investering

Benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden. Naast diverse DISC consults en trajecten bieden bij ook online DISC analyses aan.

Deze is direct online te koop via onze website:

Vraag direct jouw DISC-analyse aan!

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen contact met je op om de invulling te bespreken, eventuele vragen te beantwoorden en om de test in te plannen zodat jij je commerciële skills vergroot!