Vind snel en overzichtelijk gescreende commerciële talenten

Als werkgever wil je werknemers die passen bij de bedrijfscultuur, beschikken over de juiste competenties, persoonlijkheid en talent. Het zoeken naar deze commerciële talenten kan tijdrovend en kostbaar zijn. Talent Portal Nederland ontzorgt doordat juist het intensieve selectieproces al door onze recruitment consultants is uitgevoerd. Dit bespaart tijd en geld.

Talent Portal by Commercieel Nederland ontzorgt doordat juist het intensieve selectieproces al door onze recruitment consultants is uitgevoerd. Dit bespaart tijd en geld.

Ik ben werkgever en zoek commercieel talent

Heeft je bedrijf behoefte aan commercieel talent ter vervanging of uitbreiding van je team? Registreer je nu direct kosteloos!

Ik ben commercieel talent en zoek een nieuwe uitdaging

Als commercieel talent bieden we je de mogelijkheid om jezelf te profileren op het talent portal.

Voor werkgevers

De plek voor werkgevers om het beste talent te vinden!

Talent Portal Nederland maakt onderdeel uit van de diensten van Commercieel Nederland. Als partner in sales versterkt Commercieel Nederland de commerciële slagkracht van bedrijven en vergroot het commercieel succes.

Geeft talent een extra kans!

Tijdens onze grondige werving en selectieprocedures die Commercieel Nederland uitvoert vanuit exclusieve opdrachten voor onze klanten in heel Nederland, selecteren wij de meest geschikte talenten. Uiteraard kan een vacante positie maar door één persoon ingevuld worden en blijven er meerdere talenten beschikbaar voor de markt.  

Wij willen met dit portal deze talenten een extra kans geven!

Een unieke plek voor werkgevers

Talent Portal Nederland is een platform waar werkgevers commerciële talenten kunnen vinden die al persoonlijk gesproken  en gescreend zijn door ons team van recruitment experts. Elk talent dat op onze portal staat heeft een persoonlijke videopitch en/of profielschets, waardoor werkgevers direct een goed beeld krijgen van de persoonlijkheid, competenties en talenten van de beschikbare profielen. Dit betekent tijdwinst en de mogelijkheid om je commerciële vacatures op korte termijn in te vullen, waardoor de bedrijfsdoelstellingen beter behaald kunnen worden en de continuïteit gewaarborgd blijft.

Toegang tot Talent Portal Nederland is voor werkgevers geheel kosteloos!

De plek voor werkgevers om het beste talent te vinden!

Het Talent Portal maakt onderdeel uit van de diensten van Commercieel Nederland. Als partner in sales versterkt Commercieel Nederland de commerciële slagkracht van bedrijven en vergroot het commercieel succes.

Geeft talent een extra kans!

Tijdens onze grondige werving en selectieprocedures die Commercieel Nederland uitvoert vanuit exclusieve opdrachten voor onze klanten in heel Nederland, selecteren wij de meest geschikte talenten. Uiteraard kan een vacante positie maar door één persoon ingevuld worden en blijven er meerdere talenten beschikbaar voor de markt.

Wij willen met dit portal deze talenten een extra kans geven!

Een unieke plek voor werkgevers

Het Talent Portal is een platform waar werkgevers commerciële talenten kunnen vinden die al persoonlijk gesproken en gescreend zijn door ons team van recruitment experts. Elk talent dat op onze portal staat heeft een persoonlijke videopitch en/of profielschets, waardoor werkgevers direct een goed beeld krijgen van de persoonlijkheid, competenties en talenten van de beschikbare profielen.

Toegang tot het Talent Portal is voor werkgevers geheel kosteloos!

Voordelen

 • Alle talenten zijn persoonlijk gesproken en gescreend;
 • De kandidaten zijn direct beschikbaar of zijn latent zoekend;
 • Via de profielschetsen/pitches direct een goed beeld van de kandidaten;
 • Bij interesse snel contact met de talenten;
 • Team van experts staat voor je klaar.

Hoe het werkt in 3-stappen

Commercieel talent zoeken moeilijk of tijdrovend? Vind gemakkelijk en snel in 3 stappen o.a. je nieuwe accountmanager, salesmanager, inkoper, consultant of marketeer. Registreer als werkgever, selecteer via persoonlijke profielschetsen en/of sales pitches, maak je keuze en wij zorgen ervoor dat je op korte termijn met elkaar in contact komt!

 1. Registreer als werkgever

 1. Bekijk de profielen en selecteer

 1. Neem contact op met talenten

Registratie is voor werkgevers verplicht. Dit is om te borgen dat de profielen écht alleen maar zichtbaar zijn voor werkgevers.

Zo geven wij werkgevers een eerlijke kans om zelf een geschikt talent te selecteren.

Zie snel of een kandidaat interessant kan zijn door het bekijken van een persoonlijke profielschets en/of korte ‘sales’ pitch.

Dit geeft direct een duidelijk beeld van de persoonlijkheid, competenties en commerciële werkervaring.

Interesse in een kandidaat? Vul het contactformulier in en wij regelen alles direct! Vaak zit je binnen een aantal dagen al om tafel met de kandidaat van je keuze!

Geen juiste kandidaat gevonden? Zet vrijblijvend een talent search uit!

Ons selectieproces

Talent profielen

Bij Commercieel Nederland begrijpen wij hoe belangrijk het is om de juiste kandidaat te vinden voor je organisatie. Daarom beginnen wij ons selectieproces met persoonlijke selectiegesprekken met elke sollicitant. Tijdens dit proces brengen wij de  competenties en persoonlijkheid in kaart op basis van het functieprofiel en de gestelde criteria. Pas na dit selectiegesprek nemen we de profielschetsen op in ons talent portal.

Professionele screening

We screenen alle sollicitanten op basis van harde criteria (kennis, kunde, ervaring) en zachte criteria (persoonlijkheid en talent) voordat we ze toevoegen in ons bestand. We checken indien mogelijk ook referenties.

Wij nemen de tijd

De recruitment consultants van Commercieel Nederland nemen de tijd om elke kandidaat uitvoerig te screenen voordat ze worden gekoppeld aan werkgevers. Dit zorgt ervoor dat er een hogere matching ratio is, en je als werkgever de best passende kandidaat krijgt voor je vacatures.

Registreer kosteloos!

Ben je als werkgever ook benieuwd naar onze talenten?

Registreer direct kosteloos als werkgever en krijg toegang tot de talent profielen. De profielen zijn afgeschermd zodat deze alleen zichtbaar zijn voor werkgevers die ook écht op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Bureaus of intermediairs wordt de toegang ontzegd om bedrijven een echte eerlijke kans te geven!

 • Filter binnen de selectie van kandidaten.
 • Bekijk profielen met sales pitches of uitgebreide profielschetsen.
 • Geef interesse door en nodig ze uit voor een gesprek!

Onze klanten