De juiste salesmindset om te presteren!

Dag in dag uit rennen we van het een naar het ander. Letterlijk of misschien figuurlijk met al onze digitale afspraken van tegenwoordig. Hoe zorg je dat je scherp kunt blijven in het moment? Dat je niet eigenlijk met je aandacht nog bij het vorige of juist bij alweer het volgende gesprek zit?

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dit kan ook in een paar minuten!

Dus wil jij meer uit je gesprekken of uit je dag halen? Kom dan naar deze Mind booster Clinic en krijg een aantal tools aangereikt die je helpen met een passende mindset ieder gesprek in te gaan. Wij bieden deze sales mindset booster aan in twee varianten:

  • 1-uur durende Clinic
  • 3,5 uur durende Verdiepende Masterclass

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact met ons op via
085-0163626 of mail ons

Volg ons via Social Media:

Kenmerken van de training

Je kunt gewoon in je werkkleding komen, maar kies iets uit waarin je wel gemakkelijk kunt bewegen.

Leer wat je voelt en ervaart op het moment, zodat je hier op kunt inspelen. Via verschillende oefeningen vanuit Yoga, Topsport en Leaderschip Embodyment ervaar je dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. In deze clinic leer je hoe je hier mee op kan gaan, om jezelf te triggeren om altijd te kunnen presteren.

Het programma wordt aangepast op jouw situatie, team en bedrijf. Dit om te zorgen voor een succesvolle sessie waar iedereen wat van opsteekt!

*Verdiepende Masterclass

In de masterclass gaan we dieper in op de materie en wordt er extra praktijkgericht geoefend.

Trek voor de verdiepende masterclass kleding aan waar je gemakkelijk in kunt bewegen.

Voor wie is deze training?

Deze clinic is geschikt voor iedereen die wil leren om altijd te kunnen presteren met de juiste mindset. Merk je dat je snel bent afgeleid of niet altijd even goed kunt focussen? Dan is deze clinic extra geschikt!

Interesse? Meld je aan!

Maak geheel vrijblijvend je interesse voor deze sessie kenbaar via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op om de training te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.