Commerciële Training voor Interim Professionals

Steven Duinhouwer heeft speciaal voor Interim Professionals zijn 1-daagse commerciële training doorontwikkeld, om je te leren hoe je makkelijker en succesvoller opdrachten verwerft.

Voor wie?
Deze training is dé tool voor Interimmers, die de volgende ervaringen delen:

  • Opdrachten via buro’s worden steeds minder, ik moet zelf op zoek naar opdrachten.
  • Ook ben ik regelmatig aanwezig bij netwerkbijeenkomsten, maar hoe maak ik de juiste klik?
  • Mijn vakkennis staat buiten kijf, maar hoe verkoop ik mezelf aan tafel bij de opdrachtgever?

Commerciële Training Interim, alles in 1 dag!

Alles in 1 dag? Yes you can!
Met de methodiek van Steven leer je hoe je je op een optimale wijze kan profileren in een gesprek aan tafel of op een netwerkbijeenkomst. Je expertise wordt eenvoudiger “gekocht”. Je hoeft jezelf niet steeds maar weer te “verkopen”. Daarnaast leer je hoe je optimaal gebruik kan maken van social media bij de acquisitie van opdrachten. Je zult zien dat een andere manier van acquisitie leuk is en dat dit je ook commercieel succes brengt.

Acquireren = solliciteren!
Een acquisitiegesprek van een interimmer bij een potentiële klant is een soort sollicitatiegesprek. In deze training leer je hoe je in gesprek optimaal gebruik maakt van (non) verbale communicatie door het sterker benoemen van je USP’s. Tevens ontdekken opdrachtgevers je echte toegevoegde waarde en huren je hierdoor sneller in.

Groep of individueel
De training kan zowel in groepsverband als individueel worden gevolgd. Kenmerken van deze training: praktisch, direct toepasbaar binnen je eigen discipline en branche. Je leert geen kunstje, maar er wordt een commerciële strategie uitgedacht, waarbij je commerciële vaardigheden ook sterk worden verbeterd, zodat je een lead ook daadwerkelijk kan omzetten in een opdracht. Daarnaast gaat alles interactief en is de volgende dag in te zetten. Maatwerk dus!

Investering
De investering voor de individuele training bedraagt tijdelijk slechts €495,- per persoon (excl. BTW). Voor een training in groepsverband is de prijs slechts €295,- (Minimaal 3 maximaal 5 deelnemers). De training is van 10.00 uur – 16.00 uur. De groeptrainingslocaties zijn: Hengelo, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort en Utrecht. De individuele trainingslocatie is Hengelo. Tevens is de dag all-inclusive met:

  • representatieve ruimte met gebruik van presentatie- en audiovisuele hulpmiddelen
  • koffie, thee, drankjes en lunch
  • overzichtelijke handout met tips, tricks en ook do’s en dont’s
  • gratis telefonische coaching tot 2 weken na de training

* Steven Duinhouwer is een gepassioneerde commercieel trainer/coach met ruime sales- en acquisitie ervaring in diverse branches, waarbij hij veel gebruik maakt van de inzet van social media en heeft daarnaast als ondernemer ruim 14 jaar ervaring in de werving- en selectiebranche.

Meld je telefonisch aan of per mail.