Leer structureel groeien en bloeien!

Een workshopprogramma dat bedrijven, teams en individuen de mogelijkheid biedt om structureel commercieel te groeien en bloeien, met een concreet plan van aanpak.

Dit leertraject is ontwikkeld vanuit eigen ervaring en expertise waarbij wij het programma met de deelnemers doorlopen door hen op interactieve wijze mee te nemen en te ondersteunen voor een geborgde oplossing. Onze workshopbegeleiders zijn allen ervaren trainers met kennis en passie over structuur in salesprocessen en het combineren van wensen en behoeften van de klant met jouw aanbod en propositie.

Alles wat in deze workshops de revue passeert, staat in het teken van te plannen en te nemen ACTIES om daadwerkelijk succesvol te zijn. Altijd beginnend vanuit een (sales) plan met een visie en een strategie. Het programma biedt bedrijven, teams en individuen de mogelijkheid om structureel commercieel te groeien en bloeien, met een concreet plan van aanpak.

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact met ons op via
085-0163626 of mail ons

Volg ons via Social Media:

Over deze training

De wereld is sterk veranderd, waardoor ‘ouderwetse verkoop’ niet meer aan de orde is. Salesplannen maken, waardeproposities bouwen in lijn met de wens en behoeften van de klant is waar het om gaat anno nu. Maar dan wel op een manier die past in dit nieuwe tijdperk. 

Deelnemers leren klantbehoeften te achterhalen en de pijnpunten en drijfveren vanuit de klantorganisatie boven water te krijgen. Op deze wijze verkrijg je de inzichten die nodig zijn om boven verwachting impact te maken op het groeien en bloeien van je eigen team, je eigen prestaties en ontwikkeling én die van jouw klanten. 

Klanten kunnen ook ‘interne klanten’ binnen organisaties zijn. Gaat het goed met jouw team en organisatie, dan gaat het goed met jou! 

Wat zeggen klanten:

To the pointPrikkelend en uitdagend met goede praktijkkoppelingDuidelijk, pakkend en met goede onderbouwingenZet aan tot nadenken en introspectief

Voor wie is deze training?

Dit programma is geschikt voor kleine en grote organisaties, voor iedereen die in een sales-of marketingrol werkt of zou willen werken. Individuele medewerkers hebben meer inzicht gekregen in hun kwaliteiten en mogelijkheden om verder te groeien en bloeien, salesmanagers hebben gezien welke kwaliteiten aanwezig zijn en waar op bijgestuurd kan worden. Teams en individuen worden effectiever met meer impact! Allemaal met behulp van het programma Commercieel Groeien & Bloeien.

Modules

De opbouw van deze cursus bestaat uit vier zeer praktijkgerichte workshops. Hiermee wordt de commerciële slagkracht van jouw organisatie en team vergroot. Wij streven altijd naar een vergroting van minimaal 10% binnen drie maanden na afronding van alle vier modules. Deze Slagkracht kan op allerlei vlakken tot uiting komen, denk aan het verhogen van je omzet of je marge, maar ook de effectiviteit van je salesorganisatie. Niet actief zijn, maar effectief. Zo kan bijvoorbeeld ook de slagingskans van je offertes vergroot worden, het aantal goede verkoopgesprekken, de impact van de presentaties die gegeven worden of simpelweg het geluk op de werkvloer en de klanttevredenheid. Welke doelstellingen jouw organisatie concreet wil behalen met het doorlopen van deze vier modules wordt vooraf goed met je afgestemd, zodat er een specifiek leertraject wordt samengesteld op basis van jullie duidelijke en concrete doelstellingen.

Bekijk hieronder uit welke modules het complete programma bestaat.

Investering

Het volledige traject of de losse workshops zijn individueel maar ook voor groepen tot 12 personen te volgen.

De investering voor het volledige traject of een individuele workshop zijn:

• Per individuele workshop: € 1.575,- (4 uur per stuk)
• Kosten volledig traject: € 5.775,-

De investering zoals vermeld is inclusief voorbereidingen en rapportage.
Alle prijzen zijn excl. BTW.

Lijkt jou dit een waardevolle training? Meld je dan nu gelijk aan!

Interesse? Meld je aan!

Wil jij ook Commercieel Groeien & Bloeien en lijkt jou dit een waardevolle traject? Kom meer te weten!

Maak je interesse kenbaar via het contactformulier en wij nemen spoedig (uiteraard vrijblijvend) contact met je op om jouw wensen en eventuele vragen te bespreken.