Coaching in authentiek spreken

Leer presenteren als een professional!

Presenteren is een belangrijk onderdeel in commercie. In Sales & Marketing draait het erom hoe jij jezelf presenteert naar de buitenwereld, naar de klant of opdrachtgever. Wij bieden daarom een professionele presentatie training aan van een ervaren presentatie coach.

Samen wordt gekeken hoe jij kan leren echt contact te maken met je publiek. Zo breng jij zelfverzekerd, effectief en met impact jouw boodschap over.

Niets is interessanter, aantrekkelijker en boeiender dan iemand die zichzelf is!

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact op met Cyrille van Hoof via 085-0163626 of mail ons

Volg ons via Social Media:

De inhoud van de training

Leer presenteren als jezelf

Vanuit bovenstaande overtuiging helpen wij jou om je persoonlijke stijl van presenteren te ontdekken. Onze professioneel presentatiecoach laat je in één- op- één sessies, de vrijheid en veiligheid ervaren die nodig is om te zoeken naar jouw natuurlijke stijl van presenteren. Met praktische tips en informatie scherpen we deze stijl aan en halen alles eruit wat erin zit. Wanneer je hierop durft te vertrouwen gaat de rest vanzelf.

Presentatie trajecten

Tijdens deze 4-urige training werken we aan de structuur van jouw verhaal of verhaal/pitch van jouw bedrijf en leer je het ook zelfverzekerd en met impact te presenteren. Theorie wordt hierbij afgewisseld met praktijk, want het is voornamelijk veel doen. Ook voor bedrijven of MT’s die nog geen éénduidig verhaal hebben.

Leg de basis voor succesvolle optredens in de media!

Hoe houd je de regie in een gesprek en zorg je dat jouw belangrijkste  boodschap overeind blijft? Hoe verpak je  jouw boodschap zo dat deze nieuwswaarde krijgt? Hoe kom je overtuigend over bij radio- en televisie optredens en ben je je bewust van je lichaamshouding, stemgebruik en weet deze overtuigend in te zetten.

In deze persoonlijke coaching wordt er gekeken naar jouw persoonlijke behoeftes. We werken naar een gericht doel toe. Hierbij kijken we eerst naar de structuur van het verhaal/presentatie. Daarna richten we ons op het daadwerkelijke presenteren en komen onderwerpen als spanning, ademhaling, lichaamshouding, stemgebruik, dynamiek etc.. ook aan bod. Dit traject bestaat uit 4 à 5 sessies.

Voor leidinggevenden die met regelmaat moeten presenteren, speechen of de media te woord moeten staan etc. Het is een 10-strippenkaart dat je door het gehele jaar kan gaan inzetten wanneer er behoefte aan is.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die met regelmaat moet presenteren of graag wilt leren presenteren. We zijn massaal van offline naar online gegaan. Ook wanneer we elkaar straks weer live mogen ontmoeten zal deze nieuwe vorm of een blend van beide vormen niet verdwijnen.

Maar er is een verschil tussen het spreken op een podium en spreken voor een camera.

Wij belichten beide manieren. Maar er is één overeenkomst, je wilt in beide gevallen verbinding maken met je publiek/toehoorders en ervoor zorgen dat de boodschap overkomt en blijft hangen. Want dat is uiteindelijk waar je het voor doet.

Over de trainer

Presentatie coach: Cyrille van Hoof

Presentatie coach Cyrille van Hoof heeft meer dan 20 jaar ervaring in de showbizz wereld. Vijf jaar geleden heeft ze haar opleiding afgerond en mag ze zichzelf gecertificeerd presentatiecoach noemen. Ze coacht momenteel management teams, ondernemers, artiesten en sprekers op het gebied van presentatietrainingen voor groepen.

Cyrille speelde in diverse musicalproducties van Joop van den Ende, waaronder Miss Saigon. Ze vertolkte e een hoofdrol in Rent en in de Broadway Souljam Show met een volledige Amerikaanse cast. Daarna kreeg ze “instant fame” met haar bijdrage in Big Brother 1.

Ze heeft met grote artiesten mogen samenwerken, waaronder Kool & The Gang, waarmee ze een album heeft opgenomen toen ze in Las Vegas verbleef. Verder heeft ze deelgenomen aan meerdere internationale projecten en toerde rond in Zuid Korea, Australië en Turkije. Tegenwoordig is ze nog actief als jazz/pop zangeres en treed met regelmaat op.

Over Cyrille

Interesse? Meld je aan!

Maak geheel vrijblijvend je interesse voor deze sessie kenbaar via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op om de training te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.