Jouw persoonlijke route naar succes!

Tijdens het individuele traject gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag en doelstellingen. We behandelen de problemen waar jij tegenaan loopt, door middel van gesprekken en oefeningen. Ik begeleid je hierbij effectief en nauwgezet, naar een andere manier van tegen je dagelijkse handelen aan kijken, met als doel de juiste gedragsverandering te ontwikkelen. Met deze gedragsverandering beïnvloed jij je toekomst op een positieve manier. Deze positieve impact vergroot jouw zelfvertrouwen: je gaat krachtiger in het leven staan.

Jouw persoonlijke route naar succes begint met een telefonische afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken we globaal jouw wensen en doelen en bepalen we of er een match tussen ons is. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich veilig en vertrouwd voelen en dat er een intrinsieke motivatie is om aan de slag te gaan. Hiermee behalen we het beste resultaat.

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact met ons op via
085-0163626 of mail ons

Neem contact op

Volg ons via Social Media:

Ondersteuning

Wij kunnen je ondersteunen bij de volgende thema's: 

  • Zelfkennis en zelfbewustzijn; 
  • Zelfvertrouwen en zelfbeeld; 
  • Grenzen herkennen en aangeven; 
  • Negatieve gedachten en emotie; 
  • Balans werk & privé; 
  • Faalangst; 
  • Assertiviteit; 
meer info

Werkwijze

Jouw persoonlijke traject is afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid. Wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt, staat centraal tijdens dit traject. Dit doen we in jouw tempo en op jouw manier. Samen gaan we op zoek naar een aanpak die bij jou past en die je ook in de toekomst en bij je verdere ontwikkeling kunt toepassen. Tijdens jouw traject komen de volgende fases aan bod: 

Fase 1 | Het probleem verhelderen

In de eerste fase brengen wij jouw huidige situatie in kaart. Tegen welke problemen loop je aan en hoe beleef je die? Deze fase zal door middel van gespreksvoering en opdrachten doorlopen worden. 

Fase 2 | Het probleem vaststellen

Aan de hand van de probleemverheldering, stellen we samen jouw hulpvraag en het beoogde eindresultaat vast, gevolgd door concrete doelstellingen. 

opdrachten doorlopen worden.

Fase 2 | Het probleem vaststellen

Fase 3 | Het probleem behandelen Nadat wij jouw hulpvraag en doelen hebben vastgesteld, gaan we samen aan de slag met opdrachten om jouw gedrag inzichtelijk te maken, zodat er gedragsverandering plaats kan gaan vinden. 

meer info

Investering

De investering voor dit traject worden berekend per uur.
€ 97,50 per uur

Alle prijzen zijn excl. BTW, reiskosten en parkeerkosten.

Lijkt jou dit een waardevolle training? Meld je dan nu gelijk aan!

Interesse ?

Interesse? Meld je aan!

Maak geheel vrijblijvend je interesse voor deze sessie kenbaar via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op om de training te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Ik heb interesse!

Lijkt jou dit een waardevol coachingsprogramma? Kom meer te weten!

Maak je interesse kenbaar via het contactformulier en wij nemen spoedig (uiteraard vrijblijvend) contact met je op om jouw wensen en eventuele vragen te bespreken.