Ontdek jouw potentieel!
bij de Sales Academy

Training

2-uur durende training: Sales DNA

Leer praktische commerciële skills

Sales Pitch

Leer pitchen als een PRO

Laat zien wie je bent

Begeleiding

Professionele ondersteuning

Ontwikkel jouw potentieel

Resultaat

Ga voor commercieel resultaat

Gelijk toepasbaar in de praktijk

Sales Academy

De Sales Academy maakt onderdeel uit van de diensten van Commercieel Nederland. Als partner in sales versterkt Commercieel Nederland de commerciële slagkracht van bedrijven en medewerkers en vergroot het commerciële succes.

Deze Sales Academy is opgericht als verbindende factor om (sales) talenten en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden. Wij scouten, werven en selecteren aankomend talent, leiden ze in-house op, nemen sales pitches op en begeleiden ze bij hun eerste stappen in het commerciële werkveld. Op deze manier ontstaat een unieke mix waarbij bedrijven commercieel versterkt worden en deelnemers gelijk de kans krijgen om commercieel aan de slag te gaan bij mooie bedrijven.

De Sales Academy is voor alle deelnemers geheel kosteloos!

Deelnemers

Heb jij de ambitie om richting sales te gaan of wil jij jezelf verder ontwikkelen in sales? Krijg in een 2 uur durende training praktische handvatten aangereikt en leer jezelf kennen. Zo word je snel en (inter)actief klaargestoomd om jezelf te bewijzen bij mooie opdrachtgevers!

Na deelname ontvang je het certificaat: Sales DNA. Dit certificaat toont aan dat je over de benodigde commerciële aspecten beschikt. Daarnaast weet je precies wat jouw sterktes, zwaktes en mogelijke valkuilen zijn om jezelf richting de toekomst nog verder te kunnen ontwikkelen tot een echte sales professional! Als deelnemer ontvang je kosteloos een training en professionele begeleiding, nadien kun je direct ervaring opdoen bij mooie commerciële bedrijven.

De Sales Academy is open voor iedereen met commerciële ambities. Afstudeerder / schoolverlater / Starter / Junior of al 3 jaar werkervaring, maar zit je nog niet op je plek? Meld je aan! Wij stellen geen harde eisen aan je achtergrond, maar kijken puur naar je ambitie, persoonlijkheid en potentie voor de toekomst. Om deel te nemen kun je je eenvoudig aanmelden voor een vrijblijvende intake, zodat wij kennis met je kunnen maken.

Jouw ‘Sales’ potentieel ontdekken?

Meld je aan voor de Sales Academy!
Klik op onderstaande knop om je aan te melden!

Bedrijven

De Sales Academy van Commercieel Nederland, biedt bedrijven de kans om samen met high-potentials te bouwen aan de toekomst. Wij motiveren en ontwikkelen via onze academy het potentieel van deelnemers door commerciële- en sales vaardigheden te ontdekken en te verbeteren. De deelnemers ontvangen hierbij het certificaat: Sales DNA.

De Sales Academy kan breed ingezet worden, en is met name bedoeld om in contact te komen met een doelgroep die nog niet direct commercieel actief is. Dankzij deelname aan de Sales Academy halen bedrijven commercieel rendement door te investeren in salestalenten voor hun organisatie.

Meerdere toonaangevende bedrijven hebben zich reeds gecommitteerd om deelnemers te ondersteunen. Als deelnemend bedrijf zit je eerste rang om je organisatie commercieel te versterken. Dit is de ultieme kans om salestalent naar je organisatie te halen! Ook interesse in sales talenten voor je organisatie? Neem dan contact op!

Je eigen Sales Pitch

Neem via de Sales Academy kosteloos je eigen Sales pitch op met tips en adviezen van Presentatie Coach Cyrille van Hoof!

Sales Academy opzet

De Sales Academy heeft als doel om de deelnemers een introductie te bieden in de wereld van sales. Dit wordt gedaan door op een (inter)actieve manier het totale traject van “acquisitie tot order” kort en bondig te behandelen. Het is voor jou als deelnemer zaak om het straks zélf in de praktijk te gaan brengen.

Tijdens de training ligt de focus op jouw eigen persoonlijkheid en competenties, zodat er geen onnatuurlijk gedrag aangeleerd wordt. Jouw eigen authenticiteit staat hierin altijd voorop. De onderwerpen die tijdens de training aanbod komen:

Introductie

  • Kennismaking
  • Bewustwording / acceptatie
  • Doelstellingen

Vaardigheid

  • Persoonlijke effectiviteit
  • (non) verbale communicatie
  • Gefaseerd verkoopgesprek
  • Klantwens inventariseren

Branding

  • Eigen Sales Pitch opnemen
  • Branding: Social Media / LinkedIn profielen

Waarom de Sales Academy?

+ Kosteloze 2 uur durende training
+ Video Sales pitch
+ Coaching vanuit de praktijk

+ Groot netwerk aan kandidaten en bedrijven
+ Wij kennen de (commerciële) arbeidsmarkt
+ In-house development voor trainingen / workshops
+ Team van Talent Partners staat voor je klaar
+ Jarenlange ervaring in Sales

Sales Pitch

Leer jezelf kort en bondig presenteren naar de buitenwereld! Neem via de Commercieel Nederland Sales Academy (GRATIS) je eigen Sales Pitch op met tips van Presentatie Coach Cyrille van Hoof en begeleiding vanuit ervaren Sales Coaches.

Een eigen video elevator pitch laat in 30 seconden zien wie je bent, waar je sterktes liggen en wat jij voor een ander kunt betekenen. Ideaal om te delen voor een snelle persoonlijke kennismaking of bij het vinden van een nieuwe baan.

Certificaat

Iedere deelnemer ontvangt na deelname van de Sales Academy het certificaat: Sales DNA. Dit certificaat toont aan dat alle commerciële basis aspecten aanwezig zijn en de deelnemer over het benodigde Sales DNA beschikt.

Kortom iedere deelnemer is via een training en begeleiding klaar om te gaan voor commercieel resultaat!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de Sales Academy door onderstand formulier in te vullen of te klikken op de aanmeld button.

Contact

Heb je vragen over de sales academy? Wil jij je aanmelden als deelnemer of zoek je commerciële talenten voor je organisatie? Neem dan contact met ons op.

Sales Academy by Commercieel Nederland

Je kunt ons bereiken via 085-0163626 of stuur een mail naar info@commercieelnederland.nl