Een creatieve out of the box workshop

Leer schrijven vanuit andere invalshoeken en ontwikkel nieuwe ideeën!

Hoe maak je goed en creatief contact met je lezer? Hoe kom je van je vastgeroeste schrijfpatronen af? Wat zorgt voor een onvergetelijke indruk op papier? Wat maakt een tekst aantrekkelijk om te lezen?

Iedereen kan creatief schrijven. Een origineel verhaal, artikel, blog. Je denkt echter dat je inspiratie nodig hebt of een briljante ingeving. Dat komt niet als je blijft wachten tot het op een presenteerblaadje wordt aangeboden.

De trainer heeft veiligheid, humor en praktische toepasbaarheid hoog in het vaandel staan. Vanuit die humor ontdek jij in deze workshop o.a. welk onderwerp jou emotioneel raakt. Dan komen de juiste woorden, zinnen, stijl bijna automatisch.

Bij creatief schrijven staat het ‘oefening baart kunst’ principe centraal. Dat betekent dus een heel interactieve workshop: filmpjes kijken, analyseren, schrijfoefeningen maken, feedback ontvangen en weer verfijnen. Keer op keer.

Na deze workshop ben je in staat om zo aantrekkelijk te schrijven dat de lezer enthousiast wordt. Je schrijft in ieder geval persoonlijk en vol zelfvertrouwen artikelen, blogs waarmee je naam kunt maken in je vakgebied en de aandacht van (potentiële) klanten, collegae trekt.

NB. Deze workshop kan op maat gecombineerd worden met de workshops spelling, interpunctie en grammatica en commercieel schrijven.

Contact

Heb je een vraag of wil je liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact met ons op via
085-0163626 of mail ons

Volg ons via Social Media:

Onderwerpen

Waarmee je de lezer raakt!

  • Doelgroepanalyse;
  • Structuur van aantrekkelijke teksten;
  • Verrassend en aantrekkelijk beginnen;
  • Mindmappen/brainstormen;
  • Jargon omzetten in verleidelijke taal;
  • Beeldtaal toepassen;
  • Zintuiglijk schrijven;
  • Van logica naar dromen;
  • Bestaande (denk) patronen loslaten;
  • Tips en tricks bij vastlopen.

Welke manieren helpen jou naar creatief schrijfplezier?

• We kunnen een training samenstellen per dagdeel ( 2,5 uur). Het aantal dagdelen kan variëren van 1 tot maximaal 10.

• We kunnen ook een individuele coaching/training samenstellen. Het aantal bijeenkomsten varieert van minimaal 3 bijeenkomsten tot maximaal 8 bijeenkomsten.

Voor wie is deze training?

Een ieder die met regelmaat schrijft. Dat zijn veel mensen! We hebben een paar voorbeelden: zakelijke brieven, mails, adviesrapporten, beleidsnotities, blogs, chatberichten, commerciële content, artikelen, websiteteksten, offertes etc. En…. dit is allesbehalve compleet! Bedenk zelf maar eens hoe je de lijst nog verder aan kunt vullen. Niet te vergeten, zowel in een online als een offline omgeving.

Schrijven en met name creatief schrijven kan een ieder leren! Gewoonweg door het veel te doen, fouten te maken en de grappig gegeven tips en tricks mee te nemen naar je volgende schrijfavontuur.

Interesse? Meld je aan!

Maak geheel vrijblijvend je interesse voor deze sessie kenbaar via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op om de training te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

[hubspot type="form" portal="25256387" id="87d10398-c46a-4914-ba4c-35d4f5b0b183"]