Over Commercieel Nederland

Schaarste op de arbeidsmarkt

Vacaturebanken stromen over van de vacatures. Er heerst een ware schaarste op de arbeidsmarkt. Om succesvol in sales te zijn is personeel één van de belangrijkste schakels. Zonder (goede) mensen, geen sales. Jong sales talent kan hierbij dé helpende hand bieden, met commercieel rendement!

Redenen voor jong sales talent

  • Het houdt je personeel scherp
  • Vanuit kansen denken, minder vanuit bedreigingen
  • Jong talent wil zich graag bewijzen
  • Maak fans van je bedrijf
  • Aansluiting met de nieuwe generatie

Sales talenten identificeren

Getriggerd om Sales talenten in te zetten? Wij hebben gemerkt dat studenten nog te weinig meekrijgen op het gebied van Sales tijdens hun studie. Er is daardoor een kloof tussen de theorie en de praktijk, waardoor met name sales talenten vaak niet optimaal en direct tot hun recht komen. Het Sales talent moet zichtbaar worden samen met het verbeterpotentieel. Op deze manier kan het optimaal benut worden met commercieel rendement als gevolg. Hiervoor is een gedegen selectie met persoonsanalyse cruciaal, om als het ware Sales DNA te identificeren.

Sales Academy

Wijzelf doen dit in onze eigen Sales Academy, een volledig ontwikkeltraject, met zeer hoge slagingskans op een nieuwe baan. Dit bieden wij aan richting geselecteerde sales talenten bijvoorbeeld tijdens hun laatste stage of afstudeertraject, rechtstreeks bij hogescholen. Een praktijkgericht programma bestaande uit diverse sales trainingen, het leren presenteren en opnemen van je eigen sales pitch en professionele begeleiding bij mooie opdrachtgevers. Deelnemers doen ervaring op en leren gelijk commercieel resultaat te behalen. Van elke deelnemer is exact bekend wat zijn/haar ontwikkel potentieel is.

Kom in gesprek

Ben jij benieuwd wat jong sales talent voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op via melle@commercieelnederland.nl of bel 0546 – 20 30 70.

Dit bericht delen?

Over Commercieel Nederland

Samen met jou versterken wij commercieel succes als partner in Sales & Marketing. Op het gebied van Recruitment, Development & Interim

Volg ons via Social Media:

Over Commercieel Nederland

Samen met jou versterken wij commercieel succes als partner in Sales & Marketing. Op het gebied van Recruitment, Development & Interim

Volg ons via Social Media: